קופץ בראש • חגיגה תאילנדית בווק

אתי קצבורג 2 Comment on קופץ בראש • חגיגה תאילנדית בווק

הגאונות במנה הזו שהכל בווק אחד • כן כל מה שעולה על רוחכם תוכלו להכניס למנה הזו, שימוש נכון בשמן יהפוך אותה לדיאטטית שווה לא?

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים:

חבילת נודלס מבושלת על פי הוראות הכנה

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום כתושות

2 גזרים חתוכים לגוליאן

3 קישואים חתוכים לאצבעות

4 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות דקות

1/2 כרוב לבן קצוץ

2 כוסות אפונה קפואה

לתיבול

1/2 כוס רוטב סויה

1/3 כוס שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

להגשה

2 כוסות קשיו מטוגן במעט שמן

1 חב איטריות נודלס מבושלים לפי הוראות היצרן

אופן ההכנה

במחבת ווק מתחילים בטיגון הבצלים עד להשחמה קלה מוסיפים את השום ואז את שאר הירקות לפי סדר הקשיחות שלהם

מטגנים תוך כדי הקפצה עד שירקות הקשים מעט רכים

מתבלים ומערבבים מוסיפים את אטריות הנודלס מערבבים ומגישים מיד

מפזרים אגוזי קשיו לפני ההגשה



2 תגובות

מיין תגובות
  1. 2

    לא נעים לאמר אבל בתמונה זה עושה רושם של אוזני המן….:)
    יש מצב שהתבלבלתם???

  2. 1

    אפשר להשתמש גם האיטריות?